Az Ön belépési neve Vendég | Csoport "Vendégek" | RSS

BUJINKAN  KAGESHIN  DOJO

Nyitólap » 2013 » Január » 25 » Dean Rostohar – Gensoku no Taijutsu szeminárium (2013.03.02 - 03.)
00:23
Dean Rostohar – Gensoku no Taijutsu szeminárium (2013.03.02 - 03.)


Darányi Gábor által szervezett szeminárium részletei:

Helyszínváltozás!
+ Információ
Aki tud ken-t vagy hanbo-t is vigyen magával.

Időzítés, távolság, irány …

Sokatoknak már biztosan ismerősen hangzanak ezek az általános elvek, hiszen valamennyi harcművészeti dojo-ban hivatkoznak rájuk. Ha egy technika nem működik, akkor mindig az elvek mentén kell kijavítani.

Most megtapasztalhatjátok, hogyan értelmezi ezeket egy olyan ember, aki valójában használta a tudását, a dojo falain kívül is. Sihan Dean Rostohar (Bujinkan Shihan Ju dan Kugyo és kiképző) a pusztakezes harcon (taijutsu) és az ősi japán kard (ken- kétélű egyenes pengéjű kard) használatán keresztül fogja megmutatni, mik azok a lényegi pontok, amik eldönthetik egy harc kimenetelét.

A szeminárium részt vehetnek a Bujinkan tagjai, illetve más harcművészetet gyakorlók is. A szeminárium tananyaga megfelelő építőkő bármely harci stílus elsajátításához, tökéletesítéséhez.

Az oktatóról:
Dean Rostohar jelenleg a horvátországi Seishin dojo vezető oktatója, emellett rendszeresen tanít katonai és egyéb rendvédelmi szerveket, tart tréningeket és kiképzéseket. Keményvonalas stílusában érezhető korábban szerzett harci tapasztalatai és közel 40 éves harcművészeti múltja.
A szeminárium nyelve angol, de tolmácsot biztosítunk.

Bujinkan - Croatia

Jelentkezés és további részletek:
Gensoku no Taijutsu szeminárium

A szeminárium új helyszíne:
1092 Budapest, Kinizsi utca 1.

A Seijin Dojo címe:
Budapest, 1081., Csokonai u. 10.
Kategória: Szemináriumok | Megtekintések száma: 1008 | Hozzáadta: Shinobi | Tag-ek(kulcsszavak): bujinkan, szeminárium, irány, időzítés, Rostohar, távolság, dean
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]